Verhuur

U bent op zoek naar huurders?

Ons kantoor heeft een ruime ervaring in het zoeken van een correcte huurder voor uw appartement, woonhuis of eigendom. Samengevat zijn er zes redenen om voor ons kantoor te kiezen:

1. Wij voeren een gratis schatting van de huurwaarde van uw eigendom uit. Een correcte huurprijs is immers de basis voor het vinden van de juiste huurder die liefst voor een lange periode huurt.

2. Wij regelen alles van A tot Z, i.e. fotoreportage; beschrijving van uw eigendom; aanvragen energieprestatiecertificaat; reclame aan de gevel, etalage, in reclamebladeren en op internet; begeleid bezoek met kandidaat huurders; onderhandeling en bemiddeling; opstellen huurcontract; regeling voorschot, waarborg en brandverzekering, plaatsbeschrijving; registreren van de huurcontracten; sleuteloverdracht en noteren meterstanden.

3. Wij zorgen voor de nodige attesten indien gewenst. Bij een verhuur dient u verplicht een energieprestatiecertificaat (EPC) te voorzien. Beschikt u verder over de nodige attesten van het reinigen van de schouw, verbrandings- en keuringsattest van uw verwarmingsinstallatie?

4. Wij zorgen voor een degelijke screening van de huurders, echter binnen de wettelijk toegelaten grenzen. Wij gaan hier voor een groot stuk voort op onze ervaring kennis van de lokale huurmarkt en het aanwezige potentieel aan huurders.

5. Wij opteren voor een persoonlijke aanpak en zijn 24/24u beschikbaar.

6. Voor een verhuring vragen we 1 maand huur (incl. BTW). EPC, plaatsbeschrijving en eventueel bijkomend attesten zijn niet inbegrepen in deze prijs. Vraag naar onze voorwaarden voor grotere verhuuropdrachten.