Verkoop

U wenst uw eigendom te verkopen?

Samengevat zeven redenen om voor ons kantoor te kiezen:

1. Bij een exclusieve verkoopsopdracht nemen wij u alle werk uit handen tegen een lage commissie (2,42 % incl. BTW)! De verkoop of verhuur via een kantoor hoeft dus niet duur te zijn!

2. Wij zorgen voor de nodige attesten indien gewenst. Wist u dat bij verkoop onder andere verplicht een energieprestatiecertificaat (EPC), een bodemattest, een attest controle elektrische installatie en binnenkort een as-builtattest dient te voorzien?

3. Wij voeren een gratis schatting van uw woning uit. Een juiste prijsstelling is immers de basis voor een succesvolle verkoop!

4. Wij gaan actief op zoek naar een koper via ons uitgebreid klantenbestand. Op deze wijze zijn wij snel in staat om een verkoop te realiseren tegen goede voorwaarden.

5. Wij opteren voor een persoonlijke aanpak en zijn 24/24u beschikbaar.

6. Onze verkoops- en verhuuropdrachten zijn maandelijks opzegbaar. Wij staan verder open voor elke vorm van samenwerking.

7. Alle vastgoed expertise onder één dak: van landmeter-expert tot erkend makelaar. Ook voor verkavelingen of afsplitsingen bent u aan het juiste adres!